Rolete Textile

Rolete Zi-Noapte, Rolete Zebra, Rolete Day and Night, Rolete Blackout

Alegeți soluția ideală pentru umbrire cu gama noastră variată de Rolete Textile, disponibile direct de la producător în București. Oferim prețuri avantajoase și un termen scurt de execuție și montaj, garantând calitate și eficiență.

– Asiguram deplasare gratuita pentru masuratori in Bucuresti –

Rolete Bucuresti

NOU in stoc!! Rolete cu reflexie UV

 

Tratament exterior pentru respingerea razelor UV🌞

Protectie sporita impotriva caldurii🌞

Opacitate 100%🌞

Tratament antistatic🌞

Material lavabil🌞

Catalogul Roletelor Textile

Fata de nuantele prezentate mai jos, catologul de mostre cuprinde mult mai multe variante de modele si culori. Catalogul va fi prezentat la masuratori de catre agentul firmei.


Daca doriti o estimare rapida de pret a roletelor sau programarea masuratorilor, va rugam sa ne contactati.

La masuratori nu este nevoie de achitarea vreunui avans, plata integrala o puteti efectua la montaj.


Rolete Day&Night

Rolete

Roletele Day&Night, cunoscute și sub denumirea de Rolete Zi Noapte sau Rolete Zebra, reprezintă o soluție elegantă și modernă, potrivită pentru orice tip de interior.

Rolete Blackout

Recomandate acolo unde intensitatea soarelui este foarte ridicata si in zonele unde se foloseste videoproiectia. In aceasta categorie se gasesc si roletele cu reflexie UV

Rolete Semiopace

Roletele semiopace sunt recomandate in orice situatie. Putem controla intensitatea luminii in functie de culoarea materialului. Detinem o gama foarte bogata de modele si culori

Varietate de Rolete Textile:

  • Rolete Mini (ax de 17 mm): Perfecte pentru spații limitate, Roletele Mini se pot aplica direct pe rama geamului, oferind o soluție discretă și eficientă.
  • Rolete Standard (ax de 25): Recomandate atunci cand se doreste montajul pe perete, deasupra ferestrei.
  • Rolete Maxi (ax de 30 mm): Ideale pentru acoperirea unor lungimi și înălțimi de mari dimensiuni. Fixarea cu suporti metalici asigura o fixare sigura si fara riscuri.

Avantajele Roletelor noastre:

  • Preturi Competitive: Beneficiați de prețuri accesibile și de calitate superioară direct de la producător.
  • Flexibilitate în Montaj: Indiferent de tipul sau dimensiunea ferestrei, avem soluții adaptabile nevoilor dumneavoastră.
  • Gama Variată: Oferim o selecție largă de culori și materiale, pentru a se potrivi cu orice stil de interior.

Oferim Servicii Complete:

  • Masuratori&Consultanta: Contactați-ne pentru o evaluare rapidă a lucrarii sau pentru programarea masuratorilor. Agentul se va deplasa gratuit pentru efectuarea masuratorilor si prezentarea catalocului de mostre.
  • Productie: Roletele se vor confectiona pe dimensiunile stabilite la masuratori.
  • Montaj Rapid: Montajul roletelor se va efectua in termen de 3-5 zile de la efectuarea masuratorilor si alegerea materialului.
Descoperiți calitatea și confortul oferit de roletele textile, o soluție elegantă, MODERNA și practică pentru orice tip de spațiu. Oferim Prețuri avantajoase și o gamă largă de opțiuni. suntem aici pentru a vă oferi soluția perfectă de umbrire

Excelent
Pe baza 123 recenzii
Teodora Niculescu
Teodora Niculescu
15/02/2024
Great value for money. I recently had blinds installed and I couldn't be happier with the service I received. From start to finish, the experience was seamless and professional. The person who came to take measurements was incredibly knowledgeable and attentive to my needs. He took the time to understand exactly what I was looking for and recommended a solution that perfectly fit both the space and my requirements. The installation itself was also carried out with speed and precision. The team was incredibly fast in executing and installation, also, they were flexible when it came to scheduling the appointment.
Vlad Vasilica
Vlad Vasilica
13/02/2024
Îmi doream niște jaluzele delicate, discrete, rezistente, eficiente și le-am găsit! Recomand! 👍
alex gogescu
alex gogescu
02/02/2024
Produse calitate/pret foarte ok Dupa ceva timp, din cauza montajului necorespunzator am rupt o prindere de plastic si am primit alta gratuit! Foarte profi!
George Amuzan
George Amuzan
31/01/2024
Sevicii de calitate la prețuri decente ! Mulțumim pentru promtitudine Radu !
arkkan mihai
arkkan mihai
11/01/2024
Jaluzelele arata foarte bine. Totul a mers snur de la masuratoare la montaj. Consiliere foarte buna pentru alegerea modelului si a culorii , montaj rapid si curat. Atent la detalii. Prompt si profesionist. Recomand cu caldura !
Vlad Getul
Vlad Getul
10/01/2024
Profesionisti! Am colaborat pentru jaluzele la trei camere, totul a decurs conform cu asteptarile, recomand!
Raluca Vornicescu
Raluca Vornicescu
20/12/2023
Foarte promt si profesionist! A venit mereu la ora stabilita, a lucrat rapid si ordonat, in cel mai scurt timp. Also, un om de Nota 10 cu care e usor si placut sa lucrezi💫
Mariana Nedelcu
Mariana Nedelcu
21/11/2023
Super domnul!! Recomand cu toată încrederea!!
Ana Ioana Manolache
Ana Ioana Manolache
10/11/2023
Recomand cu drag! Foarte frumoase, calitative, se asigura montaj.

Contact:

0722.689.631

solarteamsolution@yahoo.com