ROLETE TEXTILE BUCURESTI

Rolete textile la pret de producator si termen scurt de executie si montaj. Comercializam toata gama de rolete textile si la preturi avantajoase.

Rolete Mini (ax de 17 mm). Roletele textile Mini se pot aplica direct pe rama geamului si sunt ideale in situatiile in care avem spatiul limitat. Rolete Maxi (ax de 30 mm). Acestea se pot monta direct pe rama geamului sau din perete/tavan. Cu ajutorul Roletelor textile Maxi, putem acoperii lungimi si inaltimi mari.


Rolete textile comercializate:

  • ROLETE SEMIOPACE
  • rolete zebra bucuresti
    rolete zebra
  • rolete black-out
    rolete black-out

NOU in stoc! Material cu reflexie si protectie UV

Rolete textileMaterial Blackout Silver Back – Material cu tratament exterior de culoare argintie, pentru respingerea razelor UV √  protectie sporita impotriva soarelui √ opacitate 100%                      √ tratament antistatic √ material lavabil

 

 


Paletarul Roletelor Textile:

Fata de nuantele prezentate, catologul de mostre cuprinde mult mai multe nunte si modele de tesaturi. Catalogul va fi prezentat la masuratori de catre agentul firmei, atunci cand se vor efectua masuratorile.

 

Contactati-ne pentru solicitarea agentului de vanzari, care se va deplasa gratuit pentru efectuarea masuratorilor si prezentarea catalogului de mostre.


Contact:

0722.689.631

solarteamsolution@yahoo.com


Rolete textile Ultima modificare: 9 septembrie, 2022 de JaluzeleVerticale