Jaluzele Verticale JENNY – Versatilitate și Stil pentru Oricare Spațiu

Introducere: Descoperiți versatilitatea și eleganța jaluzelelor verticale JENNY, soluția ideală atât pentru spații rezidențiale, cât și pentru mediul corporativ. Apreciate și în instituțiile de învățământ, jaluzelele JENNY adaugă o notă de rafinament și funcționalitate oricărui tip de încăpere.

Descriere Material:
Materialul JENNY, 100% poliester, este alegerea perfectă pentru cei care doresc o soluție de umbrire de calitate. Cu un design unic și o paletă variată de culori, aceste jaluzele se integrează armonios în diferite stiluri de decor.

Caracteristici Unice:

Compoziție: 100% poliester – asigură durabilitate și ușurință în întreținere.
Greutate: 180g/mp +/- 10% – garantează o cădere elegantă și o manevrare ușoară.
Rezistență la lumină: Gradul 5 – protecție eficientă împotriva decolorării și deteriorării.
Tratamente Speciale: Materialul antistatic și lavabil este ideal pentru o utilizare îndelungată și fără probleme.

Paletă de Culori Variată:

O gamă largă de culori, de la nuanțe subtile la tonuri vibrante, pentru a se potrivi cu orice tip de interior.

Recomandare pentru Diverse Spații:

Perfect pentru locuințe, birouri și instituții educaționale, jaluzelele JENNY adaugă funcționalitate și stil în orice mediu.

Concluzie:
Alegeți jaluzelele verticale JENNY pentru a vă bucura de un design atractiv, funcționalitate de top și o calitate excepțională. Aceste jaluzele sunt soluția ideală pentru a aduce un plus de eleganță și confort oricărui spațiu.

Jaluzele Verticale Jenny

Contactati-ne pentru solicitarea agentului de vanzari, care se va deplasa gratuit pentru efectuarea masuratorilor si prezentarea catalogului de mostre.

0722.689.631

solarteamsolution@yahoo.com

Daca inainte de masuratori doriti o estimare rapida de pret a lucrarii, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email, si sa ne comunicati dimensiunile estimative ale jaluzelelor. Pe baza acestora va vom comunica in cel mai scurt timp valoarea totala a lucrarii.

Mai multe modele de jaluzele montate pentru clientii nostri, puteti viziona acum pe pagina noastra de Facebook