Jaluzele Verticale SNOW – Eleganță Subtilă pentru Birouri și Locuințe

Introducere: Adăugați o notă de stil și funcționalitate spațiilor dumneavoastră cu jaluzelele verticale SNOW. Cu un design discret și o gamă variată de culori, aceste jaluzele sunt ideale atât pentru birouri, cât și pentru locuințe, oferind o soluție elegantă și practică de control al luminii.

Descriere Material:
Materialul SNOW, 100% poliester, este recunoscut pentru durabilitatea și estetica sa. Cu un model subtil, acesta adaugă un plus de rafinament oricărui spațiu, fără a fi prea dominant.

Caracteristici Distinctive:

Compoziție: 100% poliester – pentru o durabilitate și ușurință în întreținere de neegalat.
Greutate: 170g/mp +/- 10% – greutate ideală pentru o manevrare simplă și o cădere elegantă.
Rezistență la lumină: Gradul 5 – asigură protecție împotriva decolorării și menține aspectul vibrant al culorilor.
Tratament antistatic și lavabil: Materialul este practic și adaptat pentru utilizarea zilnică, fiind ușor de curățat și întreținut.

Paletă de Culori:

O selecție de 8 culori rezistente la decolorare, pentru a se potrivi cu orice decor și stil interior.

Recomandare:
Versatilitate pentru orice spațiu: Jaluzelele SNOW sunt perfecte atât pentru medii profesionale, cât și pentru confortul locuinței, adăugând un plus de eleganță și intimitate.
Concluzie:
Jaluzelele verticale SNOW combină estetica modernă cu funcționalitatea de top. Alegeți SNOW pentru a îmbunătăți orice interior cu o soluție de umbrire sofisticată și durabilă. Descoperiți diferența pe care o pot aduce jaluzelele noastre în spațiul dumneavoastră.

Jaluzele Verticale Snow

Contactati-ne pentru solicitarea agentului de vanzari, care se va deplasa gratuit pentru efectuarea masuratorilor si prezentarea catalogului de mostre.

0722.689.631

solarteamsolution@yahoo.com

Daca inainte de masuratori doriti o estimare rapida de pret a lucrarii, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email, si sa ne comunicati dimensiunile estimative ale jaluzelelor. Pe baza acestora va vom comunica in cel mai scurt timp valoarea totala a lucrarii.

Mai multe modele de jaluzele montate pentru clientii nostri, puteti viziona acum pe pagina noastra de Facebook