Jaluzele Verticale Tree – Lux și Rafinament pentru Interioarele Dvs.

Introducere: Prezentați-vă spațiul într-o lumină nouă cu jaluzelele verticale Tree, un simbol al calității superioare și designului sofisticat. Disponibile într-o selecție de 8 culori exclusiviste, jaluzelele Tree sunt alegerea ideală pentru a adăuga o notă de eleganță și confort oricărui spațiu.

Descriere Material:
Materialul Tree redefinește standardele de calitate și estetică pentru jaluzelele verticale. Combinând poliesterul cu mătasea, acest material premium oferă atât durabilitate, cât și un aspect vizual deosebit, fiind perfect pentru cei care caută o soluție de umbrire cu un model ușor încărcat.

Caracteristici Distinctive:

Compoziție: 70% poliester și 30% mătase – un amestec care conferă un aspect luxos și o senzație plăcută la atingere.
Greutate: 190g/mp +/- 10% – greutatea ideală pentru o cădere elegantă și o manevrabilitate ușoară.
Rezistență la lumină: Gradul 6 – oferă o protecție excelentă împotriva decolorării și asigură menținerea culorilor vibrante.
Tratamente Speciale: Antistatic și lavabil, materialul Tree este ușor de întreținut și rezistent la factorii de mediu, inclusiv la temperaturi înalte.

Beneficii:

Varietate de Culori: Alegeți dintr-o paletă diversificată pentru a se potrivi perfect cu orice decor interior.
Calitate Superioară: Materialul Tree este sinonim cu durabilitatea și estetica rafinată, fiind recomandat pentru spații unde estetica este la fel de importantă ca funcționalitatea.
Adaptabilitate: Ideal pentru birouri, locuințe sau orice spațiu care necesită o soluție de umbrire elegantă și eficientă.

Concluzie:
Jaluzelele verticale Tree sunt mai mult decât o simplă alegere de umbrire – sunt o declarație de stil și un angajament pentru calitate. Alegeți jaluzelele Tree pentru a aduce un suflu de lux și rafinament în interioarele dvs., beneficiind de durabilitatea și eleganța care le definesc.

Jaluzele Verticale Tree

Contactati-ne pentru solicitarea agentului de vanzari, care se va deplasa gratuit pentru efectuarea masuratorilor si prezentarea catalogului de mostre.

0722.689.631

solarteamsolution@yahoo.com

Daca inainte de masuratori doriti o estimare rapida de pret a lucrarii, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email, si sa ne comunicati dimensiunile estimative ale jaluzelelor. Pe baza acestora va vom comunica in cel mai scurt timp valoarea totala a lucrarii.

Mai multe modele de jaluzele montate pentru clientii nostri, puteti viziona acum pe pagina noastra de Facebook