Jaluzele Verticale VIOLA – Design Discret și Calitate Excepțională

Introducere: Descoperiți sofisticarea și stilul cu jaluzelele verticale VIOLA, alegerea ideală pentru un ambient rafinat atât în spații comerciale, cât și în locuințe. Cu un model discret pe diagonala, jaluzelele VIOLA combină eleganța și funcționalitatea, fiind apreciate pentru raportul lor excelent calitate-preț.

Descriere Material:
Materialul VIOLA, 100% poliester, oferă un echilibru perfect între estetică și durabilitate. Dungile discrete dispuse pe diagonala adaugă un plus de eleganță, făcând acest material să fie extrem de popular în diverse medii.

Caracteristici Cheie:

Compoziție: 100% poliester – pentru o durabilitate și ușurință în întreținere de neegalat.
Greutate: 180g/mp +/- 10% – asigură o cădere frumoasă și o manevrabilitate ușoară.
Rezistență la lumină: Gradul 6-7 – protecție excelentă împotriva decolorării.
Tratament antistatic și lavabil: Materialul este ușor de întreținut și ideal pentru utilizare frecventă.

Ideal pentru Diverse Spații:

Recomandat atât pentru societăți particulare, cât și pentru locuințe, datorită designului său discret și atractiv.

Preț și Valoare:

Oferim acest material la un raport calitate-preț foarte avantajos, ceea ce îl face o opțiune excelentă pentru bugetul oricui.

Concluzie:
Jaluzelele verticale VIOLA reprezintă alegerea perfectă pentru cei care doresc să combine estetica rafinată cu funcționalitatea și durabilitatea. Alegeți jaluzelele VIOLA pentru a aduce un plus de stil și confort în orice spațiu.

Jaluzele Verticale Viola

Contactati-ne pentru solicitarea agentului de vanzari, care se va deplasa gratuit pentru efectuarea masuratorilor si prezentarea catalogului de mostre.

0722.689.631

solarteamsolution@yahoo.com

Daca inainte de masuratori doriti o estimare rapida de pret a lucrarii, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email, si sa ne comunicati dimensiunile estimative ale jaluzelelor. Pe baza acestora va vom comunica in cel mai scurt timp valoarea totala a lucrarii.

Mai multe modele de jaluzele montate pentru clientii nostri, puteti viziona acum pe pagina noastra de Facebook