JALUZELE ORIZONTALE ALUMINIU BUCURESTI

Jaluzele Orizontale Aluminiu, cunoscute si sub numele de Storuri Venetiene, pot fi solutia ideala pentru rezolvarea problemelor legate de spatiu. Acestea se pot monta pe bagheta de sustinere a geamului (aplicat pe tamplarie) sau sub aceasta (lipita de sticla ferestei), fara a se gaurii tamplaria.
Comercializam o gama variata de modele si culori, pentru a satisface toate cerintele (lucioase, mate, sidefate, perforate si modele care imita textura lemnului)


– Asiguram deplasare pentru masuratori gratuit in Bucuresti –

Pentru ferestrele cu deschideri oscilobatante, recomandam sistemul de ghidaj lateral (fixarea in partea inferioara), astfel jaluzeua va ramane lipita de tamplarie indiferent de pozitia ferestrei.

Comercializam Jaluzele Orizontale Aluminiu cu latimea clasica de 25 mm, cat si pe cea cu lamela ingusta de 16 mm. Varianta cu lamela ingusta de 16 mm, este ideala pentru montajul intre baghete. Astfel ele vor ramane lipite de sticla ferestrei si se va rezolva orice problema de spatiu.

  • Jaluzele Orizontale 16 mm
  • Jaluzele Orizontale 25 mm
  • Model de ghidaj incastrate intre baghete
  • Jaluzele Orizontale Cu Ghidaj
    Model de ghidaj aplicate pe tamplarie

De ce Solar Team Solution:

Lamelele sunt confectionate din aluminiu si sunt tratate impotriva oxidarii. Acestea sunt disponibile in doua variante de latime (25 mm respectiv 16 mm) si au grosimea de 0,21 mm. Catalogul de mostre include peste 70 de variante de culoare, pentru a satisface toate cerintele.

Mecanismul/bara superioara, este confectionata din otel galvanizat si este disponibila in nuanta lamelelor. Bara superioara cat si contragreutatea din partea inferioara, sunt tratate impotriva coroziunii.

Scaritele pe care se aseaza lamelele, sunt confectionate din poliester, disponibile in nuanta lamelelor.

Tija necesara rotirii lamelelor/orientatorul , este confectionat din policarbonat cu profil hexagonal, avand ca si terminatie un element decorativ vopsit in nuanta lamelelor.

Fixarea pe tamplarie sau pe tavan, se va efectua cu ajutorul clemelor metalice, astfel asiguram o fixare sigura si durabila in timp.

In functie de necesitati, montajul se poate efectua aplicat pe tamplarie, sau sub bagheta de sustinere a geamului (vizitati pagina noastra de facebook, acolo unde puteti viziona numeroase poze cu produsele noastre montate pentru clientii nostri).

Contactati-ne pentru solicitarea agentului de vanzari, care se va deplasa gratuit pentru efectuarea masuratorilor si prezentarea catalogului de mostre.

 


Contact:

0722.689.631

solarteamsolution@yahoo.com


Mai multe modele de jaluzele montate pentru clientii nostri, puteti viziona acum pe pagina noastra de Facebook

Jaluzele Orizontale Ultima modificare: 8 iulie, 2018 de JaluzeleVerticale