JALUZELE ORIZONTALE ALUMINIU BUCURESTI

Jaluzele Orizontale Aluminiu, cunoscute si sub numele de Storuri Venetiene, pot fi solutia ideala pentru rezolvarea problemelor legate de spatiu. Acestea se pot monta pe bagheta de sustinere a geamului (aplicat pe tamplarie) sau sub aceasta (lipita de sticla ferestei), fara a se gaurii tamplaria.
Comercializam o gama variata de modele si culori, pentru a satisface toate cerintele (lucioase, mate, sidefate, perforate si modele care imita textura lemnului)


– Asiguram deplasare pentru masuratori gratuit in Bucuresti –

Pentru ferestrele cu deschideri oscilobatante, recomandam sistemul de ghidaj lateral (fixarea in partea inferioara), astfel jaluzeua va ramane lipita de tamplarie indiferent de pozitia ferestrei.

Jaluzele Orizontale Aluminiu

Comercializam Jaluzele Orizontale Aluminiu cu latimea clasica de 25 mm, cat si pe cea cu lamela ingusta de 16 mm. Varianta cu lamela ingusta de 16 mm, este ideala pentru montajul intre baghete. Astfel ele vor ramane lipite de sticla ferestrei si se va rezolva orice problema de spatiu.


– Jaluzele Orizontale Aluminiu montate pentru clientii nostri –


Contactati-ne pentru solicitarea agentului de vanzari, care se va deplasa gratuit pentru efectuarea masuratorilor si prezentarea catalogului de mostre.


Contact:

0722.689.631

solarteamsolution@yahoo.com


Mai multe modele de jaluzele montate pentru clientii nostri, puteti viziona acum pe pagina noastra de Facebook

Jaluzele Orizontale Ultima modificare: 3 iunie, 2018 de JaluzeleVerticale