JALUZELE PLISATE BUCURESTI

Jaluzele Plisate sau jaluzele tip Plisse, reprezinta un sistem de umbrire modern si totodata elegant, care reuseste de fiecare data sa adauge mai mult rafinament incaperii dumneavoastra.

Cu ajutorul Jaluzelelor Plisate va puteti controla cu usurinta intensitatea luminii in timpul zilei si se adapteaza usor oricarui tip de design interior.

Jaluzelele Plisate sunt ideale ferestrelor fixe, dar mai ales ferestrelor cu deschideri normale si oscilobatante. Acestea se fixeaza atat in partea superioara cat si in partea inferioara, astfel vor ramane lipite de tamplarie indiferent de pozitia ferestrei.


Jaluzele Plisate – Paletar

Jaluzelele Plisate se monteaza intre baghetele ferestrei, fara a fi necesara gaurirea tamplariei.

Asiguram o gama variata de modele si culori, pentru a satisface toate cerintele (tesaturi cu opacitate mare, medie si tesaturi blackout).

– Masuratori gratuite si montaj rapid in Bucuresti –

Profilul din aluminiu, in functie de nuanta tamplariei dumneavoastra, pote fi alb sau maro. Profilul are latimea de numai 2 cm, si asta le face ideale pentru montajul intre baghetele ferestrei.

Contactati-ne pentru solicitarea agentului de vanzari, care se va deplasa gratuit pentru efectuarea masuratorilor si prezentarea catalogului de mostre.

Contact:

0722.689.631

solarteamsolution@yahoo.com

Jaluzele Plisate Ultima modificare: 9 septembrie, 2022 de JaluzeleVerticale