Jaluzele Plisate

Descoperiti Eleganta și Versatilitatea Jaluzelelor tip Plisee

Jaluzele Plisate sau Jaluzele Plisee. Descoperiți eleganța și versatilitatea jaluzelelor plisate, disponibile într-o gama variata de modele si culori. Cunoscute și sub numele de jaluzele tip plisse, acestea reprezintă alegerea perfecta pentru a adăuga un plus de eleganta si rafinament în orice încăpere. Potrivite atat pentru acasa cat si pentru bioru.

Măsurăm GRATUIT

Masuratorile sunt gratuite in Bucuresti. Colegul nostru va efectua masuratorile si va prezenta catalogul de mostre

Confecționăm

Jaluzelele dumneavoastra plisate se vor confectiona in baza masuratorilor efectuate si in baza materialului pe care l-ati ales.

Montăm

Montajul jaluzelelor plisate se va efectua in termen de 4-5 zile lucratoare, in functie de volumul jaluzelelor comandate

FLAIR

Jaluzele Plisate Flair

SCALA

Jaluzele Plisate Scala

JUNO

PERLEX

Jaluzele Plisate Perlex

JACQUART

Jaluzele Plisate Jacquart

– Mostrarul se va prezenta la masuratori – 

Oferim Servicii Complete pentru clienti:

  • Măsurători Gratuite: Contactați-ne pentru a solicita vizita agentului nostru de vânzări, care va efectua măsurătorile gratuit și vă va prezenta catalogul de mostre.
  • Serviciul de montaj: Montajul plisatelor se va efectua in termen de o saptamana de la lansarea comenzii.

Daca doriti o estimare rapida de pret a jaluzelelor sau programarea masuratorilor, va rugam sa ne contactati.

La masuratori nu este nevoie de achitarea vreunui avans, plata jaluzelelor o puteti efectua la montaj.

Contactati-ne acum!  0722.689.631.


Caracteristici Jaluzele Plisate:

  • Sistem de umbrire modern si practic: Designul elegant și funcționalitatea avansată fac din jaluzelele plisate o alegere potrivita pentru orice tip de design interior.
  • Control ușor al luminii: Ajustați cu ușurință intensitatea luminii în timpul zilei pentru a crea atmosfera dorită. Plisatele au dubla deschidere, oferindu-va un control eficient asupra intensitatii luminii.
  • Ideal pentru orice tip de fereastră: Se potrivesc perfect atât ferestrelor fixe, cât mai les celor cu deschideri oscilobatante, deoarece sunt fixate atat jos cat si sus.
  • Montaj simplu si eficient: Se montează între baghetele ferestrei, fără a fi necesară gaurirea tâmplăriei, astfel se rezolva orice problema legata de spatiu.

– Asiguram masuratori gratuite in Bucuresti –

Varietate și Personalizare:

  • Gama variată de modele si culori: Oferim o selecție largă de tesaturi, de la cele cu opacitate mare (blackout) la tesaturi semiopace. Fiecare categorie este insotita de un numar mare de culori.
  • Profil din aluminiu personalizabil: Disponibil în nuanțe de alb, maro, antracit, argintiu, stejar auriu, mahon, wenghe si nuc, pentru a se asorta perfect cu nuanta tamplariei.
Alegeți jaluzelele plisate pentru a aduce UN PLUS DE ELEGANTA SI RAFINAMENT, ATAT în LOCUINTA CAT SI IN biroul dVS. Cu o gamă variată de opțiuni și CU un serviciu personalizat. suntem PREGATITI să vă oferim soluțIA perfectA pentru nevoile dumneavoastră

Excelent
Pe baza 123 recenzii
Teodora Niculescu
Teodora Niculescu
15/02/2024
Great value for money. I recently had blinds installed and I couldn't be happier with the service I received. From start to finish, the experience was seamless and professional. The person who came to take measurements was incredibly knowledgeable and attentive to my needs. He took the time to understand exactly what I was looking for and recommended a solution that perfectly fit both the space and my requirements. The installation itself was also carried out with speed and precision. The team was incredibly fast in executing and installation, also, they were flexible when it came to scheduling the appointment.
Vlad Vasilica
Vlad Vasilica
13/02/2024
Îmi doream niște jaluzele delicate, discrete, rezistente, eficiente și le-am găsit! Recomand! 👍
alex gogescu
alex gogescu
02/02/2024
Produse calitate/pret foarte ok Dupa ceva timp, din cauza montajului necorespunzator am rupt o prindere de plastic si am primit alta gratuit! Foarte profi!
George Amuzan
George Amuzan
31/01/2024
Sevicii de calitate la prețuri decente ! Mulțumim pentru promtitudine Radu !
arkkan mihai
arkkan mihai
11/01/2024
Jaluzelele arata foarte bine. Totul a mers snur de la masuratoare la montaj. Consiliere foarte buna pentru alegerea modelului si a culorii , montaj rapid si curat. Atent la detalii. Prompt si profesionist. Recomand cu caldura !
Vlad Getul
Vlad Getul
10/01/2024
Profesionisti! Am colaborat pentru jaluzele la trei camere, totul a decurs conform cu asteptarile, recomand!
Raluca Vornicescu
Raluca Vornicescu
20/12/2023
Foarte promt si profesionist! A venit mereu la ora stabilita, a lucrat rapid si ordonat, in cel mai scurt timp. Also, un om de Nota 10 cu care e usor si placut sa lucrezi💫
Mariana Nedelcu
Mariana Nedelcu
21/11/2023
Super domnul!! Recomand cu toată încrederea!!
Ana Ioana Manolache
Ana Ioana Manolache
10/11/2023
Recomand cu drag! Foarte frumoase, calitative, se asigura montaj.

Contact:

0722.689.631

solarteamsolution@yahoo.com