Jaluzele Verticale 

Jaluzelele Verticale comercializate de noi respecta toate standardele de calitate, acestea din urma fiind confectionate din cele mai bune componente de pe piata noastra si ansamblate de personal calificat si cu experienta in domeniu de peste 15 ani.

Jaluzelele Verticale sunt recomandate atat pentru ferestrele cu dimensiuni mai mici, cat si pentru a acoperii suprafete mari la preturi excelente. Pentru problemele legate de spatiu, punem la dispozitie atat varianta clasica de 127 mm, cat si pe cea cu lamela ingusta de 89 mm.


– Asiguram deplasare gratuita pentru masuratori in Bucuresti –

Paletarul Jaluzelelor Verticale:


Jaluzele Verticale pentru toate spatiile:

jaluzele verticale pentru balcon

Jaluzele Verticale pentru Balcon

In perioada cand soarele este foarte puternic, se recomanda instalarea unui sistem de protectie impotriva razelor solare. Jaluzelele Verticale reprezinta una dintre cele mai bune solutii in acest caz. Fie ca este vorba despre nevoia protejarii de razele solare, sau despre protejarea intimitatii, cu siguranta materialul perfect pentru dvs se afla in catalogul nostru

jaluzele verticale pentru birou

Jaluzele Verticale pentru Birou

Detinem o mare varietate de materiale office si cu o gama foarte bogata de culori. Fie ca este vorba despre o sala de sedinte unde se folosesc videoproiectoarele, sau zonele de birouri unde nu este nevoie de opacitate foarte ridicata, catalogul nostru cuprinde foarte multe variante de materiale pentru a satisface toate nevoile

jaluzele verticale pentru scoala

Jaluzele Verticale pentru Scoala

In functie de cat de opace se doresc jaluzelele, catalogul nostru cuprinde destul de multe materiale si cu densitati diferite. Opacitatea este foarte importanta in clasele de curs, mai ales daca se folosesc videoproiectoarele. In functie de gradul de opacitate dorit, la fata locului va vom prezenta variante de materiale

jaluzele verticale pentru acasa

Jaluzele Verticale pentru Acasa

Catalogul de mostre include materiale cu modele deosebite, texturi elegante si gama foarte mare de nuante. Fie ca este vorba despre balcon, sufragerie, bucatarie sau dormitor, varietatea materialelor pe care le detinem satisface toate cerintele. La fata locului va vom prezenta toate variantele

  Caracteristicile Jaluzelelor Verticale

Garnisa este confectionata din aluminiu, vopsita in camp electrostatic si este prevazuta cu sistem de autoreglare al lamelelor, incorect aliniate fata de restul jaluzelei.

Toate benzile/materialele textile din componenta jaluzelelor verticale, respecta toate standardele de calitate, acestea din urma fiind lavabile si tratate antistatic.

Materialul textil al jaluzelelor verticale este cusut la capete, pentru a se evita dezlipirea lor si pentru a asigura o fixare sigura si de durata.

 


Contactati-ne pentru solicitarea agentului de vanzari, care se va deplasa gratuit pentru efectuarea masuratorilor si prezentarea catalogului de mostre.

Va putem calcula pe loc valoarea totala a lucrarii, daca ne contactati si ne comunicati dimensiunile estimative ale jaluzelelor

Excelent
Pe baza 123 recenzii
Teodora Niculescu
Teodora Niculescu
15/02/2024
Great value for money. I recently had blinds installed and I couldn't be happier with the service I received. From start to finish, the experience was seamless and professional. The person who came to take measurements was incredibly knowledgeable and attentive to my needs. He took the time to understand exactly what I was looking for and recommended a solution that perfectly fit both the space and my requirements. The installation itself was also carried out with speed and precision. The team was incredibly fast in executing and installation, also, they were flexible when it came to scheduling the appointment.
Vlad Vasilica
Vlad Vasilica
13/02/2024
Îmi doream niște jaluzele delicate, discrete, rezistente, eficiente și le-am găsit! Recomand! 👍
alex gogescu
alex gogescu
02/02/2024
Produse calitate/pret foarte ok Dupa ceva timp, din cauza montajului necorespunzator am rupt o prindere de plastic si am primit alta gratuit! Foarte profi!
George Amuzan
George Amuzan
31/01/2024
Sevicii de calitate la prețuri decente ! Mulțumim pentru promtitudine Radu !
arkkan mihai
arkkan mihai
11/01/2024
Jaluzelele arata foarte bine. Totul a mers snur de la masuratoare la montaj. Consiliere foarte buna pentru alegerea modelului si a culorii , montaj rapid si curat. Atent la detalii. Prompt si profesionist. Recomand cu caldura !
Vlad Getul
Vlad Getul
10/01/2024
Profesionisti! Am colaborat pentru jaluzele la trei camere, totul a decurs conform cu asteptarile, recomand!
Raluca Vornicescu
Raluca Vornicescu
20/12/2023
Foarte promt si profesionist! A venit mereu la ora stabilita, a lucrat rapid si ordonat, in cel mai scurt timp. Also, un om de Nota 10 cu care e usor si placut sa lucrezi💫
Mariana Nedelcu
Mariana Nedelcu
21/11/2023
Super domnul!! Recomand cu toată încrederea!!
Ana Ioana Manolache
Ana Ioana Manolache
10/11/2023
Recomand cu drag! Foarte frumoase, calitative, se asigura montaj.