„Jaluzele Verticale Croce – Eleganță și Calitate pentru Spațiul Tău”

Introducere: Descoperă eleganța și funcționalitatea jaluzelelor verticale Croce, perfecte pentru a aduce un plus de stil și confort atât în spațiile de birouri, cât și în locuințe. Cu un design modern și o paletă variată de culori, aceste jaluzele sunt soluția ideală pentru a controla lumina și a adăuga o notă de rafinament încăperilor tale.

Descriere Material: Materialul Croce pentru jaluzele verticale se distinge prin dungi discrete, armonios dispuse atât orizontal, cât și vertical. Acest material nu doar că îmbunătățește estetica oricărui spațiu, dar este și extrem de practic și ușor de întreținut.

Varietate de Culori: Alege dintr-o gamă variată de 8 culori elegante, fiecare concepută să se potrivească perfect cu decorul tău interior. Indiferent de stilul tău – clasic sau modern – vei găsi nuanța ideală pentru a crea atmosfera dorită.

Caracteristici Tehnice:

Compoziție: 90% poliester, 10% bumbac – o combinație care asigură durabilitate și un aspect estetic plăcut.
Greutate: 185g/mp +/- 10% – o greutate optimă pentru manevrare ușoară și durabilitate.
Rezistență la lumina solară: gradul 6 – asigură o protecție eficientă împotriva razelor UV, menținând culoarea vibrantă pentru mai mult timp.
Tratamente Speciale: Materialul este tratat antistatic și lavabil, rezistent la temperaturi înalte, și are un tratament special împotriva decolorării, asigurând astfel calitatea și longevitatea jaluzelelor.

Concluzie: Optează pentru jaluzele verticale Croce pentru a beneficia de un produs de înaltă calitate, care îmbină eleganța, funcționalitatea și durabilitatea. Fie că îți dorești să îmbunătățești aspectul unui spațiu de birou sau să aduci un plus de confort în casa ta, jaluzelele Croce sunt alegerea perfectă.

Jaluzele Verticale Croce

Contactati-ne pentru solicitarea agentului de vanzari, care se va deplasa gratuit pentru efectuarea masuratorilor si prezentarea catalogului de mostre.

0722.689.631

solarteamsolution@yahoo.com

Daca inainte de masuratori doriti o estimare rapida de pret a lucrarii, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email, si sa ne comunicati dimensiunile estimative ale jaluzelelor. Pe baza acestora va vom comunica in cel mai scurt timp valoarea totala a lucrarii.

Mai multe modele de jaluzele montate pentru clientii nostri, puteti viziona acum pe pagina noastra de Facebook