Jaluzele Verticale ICE – Eleganță și Rafinament pentru Interioarele Dumneavoastră

Introducere: Descoperiți sofisticarea și stilul cu jaluzelele verticale ICE, o opțiune premium pentru ferestrele din spațiile de locuit. Disponibile într-o gamă impresionantă de 13 culori, jaluzelele ICE sunt recomandate pentru a adăuga un plus de eleganță și confort oricărui spațiu interior.

Descriere Material:
Materialul ICE, o combinație perfectă de poliester și mătase, oferă un echilibru unic între funcționalitate și estetică. Acest material nu numai că îmbunătățește aspectul ferestrelor, dar oferă și o durabilitate impresionantă.

Caracteristici Distinctive:

Compoziție: 80% poliester și 20% mătase – pentru o textură luxoasă și o cădere elegantă.
Greutate: 180g/mp +/- 10% – asigură atât ușurință în utilizare, cât și rezistență pe termen lung.
Rezistență la lumină: Gradul 6 – protecție excelentă împotriva decolorării și a deteriorării datorate expunerii la soare.
Tratamente Speciale: Antistatic și lavabil, materialul ICE este ușor de întreținut și adaptat pentru utilizarea zilnică.

Paletă de Culori:
Varietatea de 13 culori vă permite să alegeți nuanța perfectă pentru a completa decorul interior al oricărui spațiu.

Recomandare:

Ideal pentru locuințe: Cu un model ușor încărcat și o estetică rafinată, jaluzelele ICE sunt recomandate pentru spațiile de locuit, aducând un suflu de prospețime și stil.

Concluzie:
Optând pentru jaluzelele verticale ICE, alegeți să vă îmbogățiți spațiul cu o soluție de umbrire deosebită, care combina eleganța cu funcționalitatea. Descoperiți frumusețea și confortul pe care le pot aduce jaluzelele ICE în casa dumneavoastră.

Jaluzele Verticale Ice

Contactati-ne pentru solicitarea agentului de vanzari, care se va deplasa gratuit pentru efectuarea masuratorilor si prezentarea catalogului de mostre.

0722.689.631

solarteamsolution@yahoo.com

Daca inainte de masuratori doriti o estimare rapida de pret a lucrarii, va rugam sa ne contactati telefonic sau prin email, si sa ne comunicati dimensiunile estimative ale jaluzelelor. Pe baza acestora va vom comunica in cel mai scurt timp valoarea totala a lucrarii.

Mai multe modele de jaluzele montate pentru clientii nostri, puteti viziona acum pe pagina noastra de Facebook