Rolete Bucuresti

Rolete Bucuresti

Rolete Bucuresti. Sistem de jaluzele interioare foarte raspandit si foarte dorit de catre clientii nostri in ultimii ani. Roletele se adapteaza oricarui stil de design interior si dau un plus de eleganta incaperii. Acest sistem de jaluzele optureaza cu succes intensitatea luminii pe interior si va protejeaza de privirile indiscrete.

Catalogul nostru cuprinde materiale simple/uni, dar si variante cu modele florale sau. De-asemeni, comercializam si multe variante de tesaturi cauciucate blackout (opacitate de 100%), prevazute cu tratament pentru respingerea razelor UV.


Sisteme comercializate de Rolete:

Rolete cu tambur de 17 mm – Acestea se monteaza direct pe tamplarie si sunt ideale acolo unde ducem lipsa de spatiu. In functie de culoarea tamplariei d-voastra, acest sistem poate avea accesoriile albe sau maro.

Rolete cu tambur de 30 mm – Se mai numesc si ”rolete maxi”. Ideale atunci cand aveti de acoperit inaltimi si latimi mari. Acest sistem poate avea lungimi de pana la 2,50 m si inaltimi de pana la 3,00 m.

Rolete Zebra – Pe piata noastra se mai numesc si rolete ”day & night”. Acest sistem reprezinta cel mai modern tip de rolete.


Imagini Rolete


Caracteristicile Roletelor comercializate:

  1. Axul/tamburul din partea superioara este confectionat din aluminiu.
  2. Materialele au tratament antistatic si sunt rezistente la temperaturi inalte.
  3. Contragreutatea confectionata din aluminiu.
  4. Profilele pot fi albe sau maro, in functie de nuanta tamplariei d-voastra.

Contactati-ne la:

0722.689.631

solarteamsolution@yahoo.com