Jaluzele interioare

Jaluzele pentru interior

Jaluzele interioare confectionate din material textil

Jaluzele interioare confectionate din material textil au avantajul ca nu se incalzesc in razele soarelui si nu reflecta caldura in interior. Acestea se pot curata local cu ajutorul unei lavete umede, atunci cand este necesara interventia pe o anumita zona. Recomandarea noastra este sa le curatati la firma specializata in acest domeniu, altfel riscati sa deteriorati materialul.

 Tipuri de jaluzele confectionate din material textil: Jaluzele Verticale, Rolete/Rulouri, Jaluzele Plisate, Jaluzele Romane/Faldurile, etc…

Rolete / Rulouri textile

Gama variata de modele si preturi de producator. Comercializam sistemul mini cu tambur de 16 mm, sistemul clasic cu tambur de 25 mm si pe cel maxi cu tambur de 32 mm.

rolete-textile
Rolete textile

Jaluzele Verticale

Atat pentru acasa cat si la birou, cu ajutorul jaluzelelor verticale puteti acoperi suprafete mari la preturi excelente

jaluzele-verticale
Jaluzele verticale

Jaluzele Plisate / Plisse

Jaluzele Plisate
Jaluzele Plisate

Jaluzele interioare confectionate din aluminiu sau PVC

Clasicele Jaluzele Orizontale confectionate din aluminiu sau PVC, care se gasesc pe piata nostra sub diferite latimi de lamela, ex: 16 mm, 25 mm, 36 mm, 50 mm. Acestea se pot curata foarte usor cu ajutorul unui pamatuf electrostatic, sau cu ajutorul aspiratorului la o viteza mica de aspirare.

Jaluzelele Orizontale sunt recomandate acolo unde avem probleme legate de spatiu. Acestea se pot monta pe tamplarie, sau direct pe tavan. Pentru ferestrele cu deschideri batante, recomandam ghidajele laterale. Ghidajele laterale au rolul de a tine jaluzeaua lipita de tamplarie, atunci cand fereastra este deschisa pe batant.

Jaluzele Orizontale din Aluminiu / PVC

Gama variata de modele si culori, toate la pret de producator

jaluzele-orizontale-din-aluminiu
Jaluzele Orizontale din Aluminiu

Contactati-ne cu incredere si vom gasi pentru dumneavoastra cele mai bune solutii de umbrire. Jaluzelele comercializate de firma noastra respecta toate standardele de calitate.

De ce Solar Team Solution:

Asiguram deplasare gratuita in Bucuresti

Preturi de producator

Termene scurte de executie

Modalitati de plata flexibile

Garantia produselor

Contactati-ne cu incredere si de restul ne ocupam noi

tel: 0722 689 631

solarteamsolution@yahoo.com